• MENU 1

    Předkrm: paštika z husích jater, opečená bagetka
    Polévka: vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky
    Hlavní chod: knedlo-vepřo-zelo s houskovým knedlíkem

  • MENU 2

    Předkrm: šunková rolka s křenovou šlehačkou, svatební banketka
    Polévka: vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky
    Hlavní chod: hovězí svíčková na smetaně, brusinky, šlehačka a kynutý knedlík

  • MENU 3

    Předkrm: kuřecí koktejl s křupavým salátem a čerstvými bylinkami
    Polévka: vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky
    Hlavní chod: maso dvou barev (kuřecí, vepřové), majonézový přeliv, selské brambory s cibulkou, obloha

  • MENU 4

    Předkrm: parmská šunka se žlutým melounem
    Polévka: jemná dýňová polévka s tymiánem a křupavými máslovými krutony
    Hlavní chod: filírovaná panenka s čerstvým rozmarýnem a česnekem, šťouchaný brambor