-
MENU 1
Předkrm: paštika z husích jater, opečená bagetka
Polévka: vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky
Hlavní chod: knedlo-vepřo-zelo s houskovým knedlíkem -
MENU 2
Předkrm: šunková rolka s křenovou šlehačkou, svatební banketka
Polévka: vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky
Hlavní chod: hovězí svíčková na smetaně, brusinky, šlehačka a kynutý knedlík -
MENU 3
Předkrm: kuřecí koktejl s křupavým salátem a čerstvými bylinkami
Polévka: vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky
Hlavní chod: maso dvou barev (kuřecí, vepřové), majonézový přeliv, selské brambory s cibulkou, obloha -
MENU 4
Předkrm: parmská šunka se žlutým melounem
Polévka: jemná dýňová polévka s tymiánem a křupavými máslovými krutony
Hlavní chod: filírovaná panenka s čerstvým rozmarýnem a česnekem, šťouchaný brambor